Matematik

bevis af fordoblingskonstanten - hvad er smart

11. juni 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

er det smartest at bevise fordoblingskonstanten ved at tegne en eksponentiel udvikling i log papir eller på den klassiske måde?

eller er det ligegyldigt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2011 af Krabasken (Slettet)

http://frividen.dk/

klik

matematik,eksp.funktion

se video nr 6 og 7

Det er den bedste måde at gøre det på ;-)


Svar #2
11. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

tak for det, jeg kigger på det. der er mange måder at gribe det an på... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2011 af Krabasken (Slettet)

Ups - fejl ;-) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2011 af mathon

uanset hvordan du begynder
ender du med

                                 ...  aX2 = 2                 a>1
hvoraf
                                      log(a)·X2 = log(2)

                                      X2 = log(2) / log(a)


Svar #5
11. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

mathon, det har du ret i. 


Skriv et svar til: bevis af fordoblingskonstanten - hvad er smart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.