Matematik

Finde a og b

11. juni 2011 af Amarda (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hey SP 

Jeg har fået et spørgsmål der lyder: 

Du skal endvidere redegøre for, hvordan man for to af funktionerne finder a og b uden brug af regression på grafregneren.

Vil det ikke sige fx i en lineær funktion 

a = (y2 - y1) / (x2 - x1)

b = y1 - a · x1
 

potensudvikling 

a = log(y2 / y1) / (x2 / x1) 

b = y1 /x1 ^a

eller er det helt forkert? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2011 af ciliakjer (Slettet)

 Det er rigtigt ja. Hvis du ikke skal bevise noget, så er det jo korrekt


Svar #2
11. juni 2011 af Amarda (Slettet)

 Mange tak :) ! Det skal jeg senere, men var mere for at være sikker på det


Skriv et svar til: Finde a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.