Matematik

linjes ligning, hjælp

12. juni 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)


Linjens ligning, som er  y = ax + by + c = 0 ?

Hvad betyder det at hverken a er 0 og b er 0?


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2011 af mathon

   ...at den rette linje ikke er parallel med nogen af akserne...


Svar #2
12. juni 2011 af trinerasmussen1991 (Slettet)

vil det så sige, at ligningen kan bruges, fordi hverken a og b er 0?  og derrfor fremstiller de en linje i planen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2011 af mathon

når hverken a eller b er 0
fremstiller ligningen
                                        ax + by + c = 0

en skrå ret linje

                                         
                     
 


Skriv et svar til: linjes ligning, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.