Matematik
lineærefunktioner
12. juni 2011 af
freak12 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
nogen der kan hjælpe mig?
<span style="font-size:12.0pt;font-family:
"Times New Roman","serif";font-weight:normal"> forklare a s betydning i eksponentialfunktionen for monotoniforholdet?? og hvad er potensfunktioner?
<span style="font-size:12.0pt;font-family:
"Times New Roman","serif";font-weight:normal"> </o:p>
Svar #1
12. juni 2011 af peter lind
Det er jo ikke lineære funktioner.
a > 1 funktionen er voksende, a < 1 funktionen er aftagende
y = b*xa
Skriv et svar til: lineærefunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
