Engelsk

Nogle der vil gøre sproget finere samt rette i mine 2 korte tekster?

25. maj 2005 af Malfoy (Slettet)
What a day!

What a day is the text about a girl named Christine and her boy-friend Roger, the have stayed in a camping site outside the city Rome.
Christine had wrote about her bad day, she wrote fx. That they have eated near Pantheon there they started to order a full menu, but when they got the bill they were chocked. They have to pay 25 pounds. And that was a rip of their budget.
And to the end she writes something about that she had a stomach ache.

A Sudden Departure!

A Sudden departure is a story about a girl who had found the love in her life, but her boyfriend found another girlfriend.
Then the girls mood is not so good so her parents have decided to go on holiday to Portugal.

And in Portugal she meets a boy named Paul. And then she fell in love with him. But at first there was a misunderstanding between them because when the girl and Paul went out to eat another girl also talk to Paul and she talk (sådan at) the girl thought that it was Paul’s girlfriend but to the end Paul told the girl that it was her sister who he spoke to.

So in the end her mode changed.

Svar #1
25. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

`Kom nu please er der ikke nok nogle der vi rette det skal bruge det til noget meget vigtigt...

Malfoy

Svar #2
25. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Øhhh r der ikkenok nogle der vil rette dem?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2005 af Fingersen (Slettet)

What a day!

What a day is the text about /a girl named/ Christine and her boy/-/friend Roger/,/(.)

/t/(T)he(y) /have/ stay/ed in/ a(t a) camping site outside /the city/ Rome.

Christine /had/ wr/o/(i)te(s) about her bad day/,/(.)

/s/(S)he wr/o/(i)te(s) /fx. That they/(about their diner)/have eated/ near (the) Pantheon(.)

/there t/(T)hey (had) /started to/ order (ed) a full /menu/(meal/dish/course), but when they got the bill(,) they were chocked.

They ha/ve/(d) to pay 25 pounds.

And that was a /rip of/(tough on) their budget.

And /to/(at) the end(,) she writes something about /that she/ ha/d/(ving got) a stomach ache.

A Sudden Departure!

A Sudden /d/(D)eparture is a story about a girl who ha/d/(s) found the love /in/(of) her life, but her boyfriend (has in the meantime) found another girlfriend.

/Then t/(T)he girl (i)s /mood is not so/(sad. That is why)/good so her/ parents /have/ decide/d to/ go(ing) on holiday to Portugal.

And in Portugal she meets a boy named Paul.

/And then s/(S)he f/e/(a)ll(s) in love with him (after a while).

/But/(However,) at first(,) /there was misunderstanding between/(they do not go along too well.)

/t/(T)h/em/(is is shown)/because/ when the girl and Paul /went/(goes) out /to eat/(and) another girl /also/ talk(s) to Paul /and she talk (sådan at)/(in such a way that) the girl th/ought/(inks)/that/ it /was/(is) Paul’s girlfriend(.)

/but to the end/ Paul(, however,) t/old/(ells) the girl that it /was/(is) h/er/(is) sister /who he spoke to/.

So /in the end her mode changed/(everything turns out well).

/.../ = slettes
(...) = indsættes

MVH
Fingersen

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2005 af Fingersen (Slettet)

This is shown = This shows

parents = selvfølgelig her parents

holiday = a holiday

that was a = that was bare


Svar #5
25. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

TUSIND TAK FINGERSEN, du REDEDE MIG ENDNU EN GANG OG DET SKAL DU HAVE ET STORT TAK FOR :D

@---->---

A rose for you :D

Svar #6
25. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Hey Fingersen...
jeg har undret mig over at hver gang jeg siger tak for hjælpen er det ikke noget med at du blærer dig og kommer med en kommentarer eller noget i den retning... hvorfor det?

jeg vil bare sige TUSIND TAK FOR DU HAR VIRKELIG REDDET MIG DET SKAL DU BARE VIDE...

Jeg syntes også at du ksa vide at jeg skal op til engelsk prøve og dukan tro jeg gør alt for at få nogle gode karakterer her....
:D

Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. maj 2005 af Fingersen (Slettet)

Det var så lidt. Håber du kan bruge noget af det til noget. Og held og lykke med din prøve.

MVH
Fingersen

Svar #8
25. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

#7 TUSIND TAK FINGERSEN, for al den hjælp du altid har givet mig. Jeg kan sagtens bruge det du har virkelig reddet mit liv, og tak endnu engang.....

jeg skal nok fortælle hvad jeg fik i morgen men jeg vil huske dig på at engelsk ikke er min stærke side men jeg kan i hvert fald godt bruge det du har skrevet til mig til noget det er helt 100... :D

Har du nogle gode råd til hvordan jeg skal impronerer censor?

Malfoy

Skriv et svar til: Nogle der vil gøre sproget finere samt rette i mine 2 korte tekster?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.