Matematik

hjælp

13. juni 2011 af malicious (Slettet) - Niveau: C-niveau

 En vares salgspris uden moms er 1200 kr. Hvor meget koster varen, når momsen er lagt på?

1200*25%= 300

er svaret rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2011 af Saraphim (Slettet)

 Nej, det kan jo ikke passe. Momsen bliver jo lagt til. Der er altså tale om Varens oprindelige pris plus varens oprindelige pris gange moms, altså:

(1200+1200*0.25) = 1200(1+0.25) = 1200*1.25 = 1200*125% = 1500kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2011 af AskTheAfghan

Du mangler at lægge 300 kr. med 1200 kr - så giver det 1500 kr.

Mellemregninger: 1200 kr. + (1200 kr ·25 % ) kr = 1500 kr.


Svar #3
13. juni 2011 af malicious (Slettet)

Nåh ok nu har jeg forstået det. Mange tak guys :)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.