Matematik

f(g(x))*g'(x)dx = ...

14. juni 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

 hvordan læses dette udtrykket?

f(g(x))*g'(x)dx = ...

altså er det rigtigt forstår at g(x) er den indrefunktion af f(x) og f(x) samt dens indrefunktion g(x) ganges med g(x) differentialkvotient. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2011 af mathon

                      (F(g(x))) ' = f(g(x))·g '(x)


Svar #2
14. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

#1 

jeg ved gerne vide hvordan det jeg har markeret med sort i #1 siges. altså når jeg rent faktisk skal udtrykke det mundtligt. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. juni 2011 af kieslich (Slettet)

#0  ja


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. juni 2011 af mathon

            f af g af x gange g mærke af x


Svar #5
14. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

tak begge. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Endelig udtales dx "dx" , for der er vel tale om hele "indmaden" i et ubestemt integral .


Skriv et svar til: f(g(x))*g'(x)dx = ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.