Matematik

halveringskonstanten?

16. juni 2011 af lllund (Slettet)

Nogle der har en defination, eller mere et bevis for halveringskonstanten? er den, den samme som fordoblingskonstanten, bare T1/2 i stedet for T2?

Hilsen Sofie.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2011 af mathon

                         

                          f(x) = y = b·ax                   0 < a < 1

                          y2/y1 = aΔx

                          (1/2) = a

                          log(1/2) = log(a)·X½

                          X½ = log(1/2) / log(a)

                        


Svar #2
16. juni 2011 af lllund (Slettet)

Tusind tak. Fortsat god dag!


Skriv et svar til: halveringskonstanten?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.