Kemi

titreringskurve og ph??

16. juni 2011 af lenaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hjælp mig :-(

Hvordan kan jeg vise Ph-beregninger i udvalgt punkter på titrerkurverne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2011 af Inky (Slettet)

Du kan lave beregninger for pH-værdier og sammenligne med værdier på titreringskurven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2011 af mathon

                                        pH = pKs + log(α/(1-α))                              0 < α < 1
 

hvor α er den reagerede decimalbrøkdel af syrens stofmængde

                                                          


Svar #3
16. juni 2011 af lenaa (Slettet)

ja men, hvis jeg nu har 20 ml NaCl og jeg aflæser på grafen på ækvivatenspunktet at PH er 7. Hvordan viser jeg PH beregninger. Dvs. jeg har et punkt (20,7)

Men hvad så? Jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre det. Fordi jeg vil trække et bilag og så vise det i morgen til eksamen.

n = c . v.

C er typisk 0,1 M og V er 0,020 L. SÅ min n er 0,1 . 0,020 = 0,0020. Men hvad så?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2011 af mathon

                                pH = -6 + log(α/(1-α))

hvor du i excel
lader α sige i trin på 0,125


Svar #5
16. juni 2011 af lenaa (Slettet)

Jeg ved ikke om jeg forstår det. Jeg vil prøve at kigge på det, og hvis jeg ikke fatter det, skriver jeg tilbage hvis det er ok.


Skriv et svar til: titreringskurve og ph??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.