Matematik

Find vinkel via sin(a)

25. maj 2005 af MeWannaGoBoom (Slettet)
Gik mere eller mindre død i den her i dag :/

Find vinkel A, når sin(A) er lig med 0,35


- har fået det til 20,5 grader, men hvordan regner jeg det ud?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)

Det er bare at bruge den inverse funktion til sinus:

sin(A)=0,35
<=>
arcsin(sin(A)=arcsin(0,35)
<=>
A=arcsin(0,35)=20,487315114722663466756581659438

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2005 af DennisNN (Slettet)

det er vel bare sin^-1 ik?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2005 af Sputnik (Slettet)

Takker bare gud for at der findes advancerede lommeregnere:-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2005 af frodo (Slettet)

invers sinus har mange navne: invsin=arcsin=sin^-1

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2005 af DennisNN (Slettet)

ok fint nok :D har bare ikke hørt andre navne for det før

Svar #6
25. maj 2005 af MeWannaGoBoom (Slettet)

Grrr.. Kan godt se og forstå det, men kan ikke få det ned på min TI-30x (texas)

Nogen forslag? :(

Svar #7
25. maj 2005 af MeWannaGoBoom (Slettet)

Arj, ligemeget ;D

Jeg fandt lige en knap der var til præcis det samme. Tænk at hver knap har to funktioner...

Godt så, Jacob :/

Svar #8
25. maj 2005 af MeWannaGoBoom (Slettet)

btw. tak for hjælpen ;)

Skriv et svar til: Find vinkel via sin(a)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.