Matematik

Differentialkoefficient

19. juni 2011 af malicious (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej jeg skal forklar kort definitionsmængde, fortegn, monotoniforhold og værdimængde for disse to funktioner.

f(x)=e^x og g(x)=ln(x)

Jeg har allerede lavet skitsét graferne for funktionerne men har simpelhen brug for hjælp med at finde definitionsmængde, fortegn, monotoniforhold og værdimængde.

Det vil være super fedt nogle af jer kunne måske hjælp, skal op til eksam på overmorgen og er ikke nået langt


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2011 af mathon

 Differentialkvotient                                       

                                             f '(x) = ex = f(x)                       g '(x) = 1/x


Svar #3
20. juni 2011 af malicious (Slettet)

 ok jeg har altså regnet;

Definitionsmængde
]∞;-∞[
]-∞;∞[

Toppunkt;
(0,1)
(½;-1)
Værdimægden:
[1; -∞[
[-1; -∞[
 

Men jeg kan ikke finde monotoniforholdet og frotegnet her


Skriv et svar til: Differentialkoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.