Matematik

Bevis

21. juni 2011 af 215 (Slettet)

 Jeg forstår ikke helt dette bevis.. hvorfor er det lige at længder bliver til vektorer? 

Vedhæftet fil: Bevis.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med, at længder bliver til vektorer? Vinklen v bestemmes som vinklen mellem vektorerne nα og P0P


Svar #2
21. juni 2011 af 215 (Slettet)

 Når jeg indsætter cos(v), og derefter reducerer til  IP0P * N_alfaI/In_alfraI => IP0P * N_alfaI ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man finder

d = |P0P|·cos(v) = |P0P|·|P0Pnα| / (|nα||P0P|) = |P0Pnα| / |nα| = |(x-x0 , y - y0 , z -z0)•(a,b,c)|/√(a2 + b2 + c2)

Det er noget rodet i det vedlagte dokument.


Skriv et svar til: Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.