Matematik
reducere
((x+h)3 - x3)/(h)
jeg ved at når parentesen står 2, skal man finde det dobbelte produkt. men hvad hvis parentesen står i 3.
??
Svar #2
26. juni 2011 af Kristina0 (Slettet)
mange tak secc :)
men ved du også hvad for et matematiske symbol det er og hvad det bruges til
∑
? på forhånd mange tak.
Svar #3
26. juni 2011 af SuneChr
Det er det store S i det græske alfabet, som hedder sigma.
Det bruges i naturfagene til at betegne en sum.
Eks. j =1Σ10 j = 1 + 2 + .... + 10 = 55
Svar #5
26. juni 2011 af sissasine (Slettet)
sidder her og kikker med.. vedr. svar 1.
hvorfor står der i anden = (a + b)3 = a3 + 3·a2b + 3·ab2 + b3
hvordan fremkommer det.
Svar #7
27. juni 2011 af YesMe (Slettet)
Fuuuuuuuuuck , hvor er du dårlig til mat.
((x+h)3 - x3)/(h) = ((x2+h2+2xh·(x+h)) - x3/(h)
= ((x3 + x2h + h2x + h3 + 2x2h + 2xh2) - x3) / (h)
= (h3 + 3x2h + 3xh2) / ( h )
= (h·(h2+3x2 3xh)) / ( h)
= h2+3x2 3xh
Got it? If not - så fuck you
Svar #8
27. juni 2011 af Kristina0 (Slettet)
who the hell asked for your opinion?
fucking idiot. get a fucking life before fucking criticizing me !!!!!!.
Svar #9
27. juni 2011 af YesMe (Slettet)
#8
Det var blot en opmuntring. Jeg vidste, du havde noget i dig :) .. Go for it ;)
Btw.. Forstod du mellemregningerne? Jeg kan forklare det på en anden måde, hvis det er.
Svar #10
27. juni 2011 af Kristina0 (Slettet)
det er ik for at nedgøre dig på nogen måder, men når jeg skriver tak til Secc så er det måske fordi jeg har forstået det.
hvis du stadig ik har forstået det kan jeg godt skrive det på en anden måde.
Svar #11
27. juni 2011 af Andersen11 (Slettet)
#9
Hvis ikke du kan styre de der utidige, nedgørende kommentarer, så find venligst et andet forum, hvor du kan lære at tale ordentligt. Dit eget matematik i #7 ser jo heller ikke for godt ud med flere manglende tegn.
Svar #12
28. juni 2011 af YesMe (Slettet)
#10
Ehm okay? Nej, jeg har ikke forstået. You got problem?
#11
Kan du hjælpe mig med at finde det for mig?
= (h·(h2+3x2 + 3xh)) / ( h)
= h2+3x2 + 3xh
Skriv et svar til: reducere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
