Matematik

omskriv procent om til brøk!!?

03. juli 2011 af muna22 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 hej alle sammen håber i kan hjælpe mig med mit spørgsmål !!

hvordan regner/omskriver man procent til brøk??

5% =------> om til brøk ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juli 2011 af YoungSlowy (Slettet)

5 % af hvad?

5 % er tælleren. Hvis vi siger 5 % af hundrede er det 5/100.

Du kan også se denne side www.scribd.com/doc/50480929/9/OMREGNING-MELLEM-BR%C3%98K-%E2%80%93-DECIMALTAL-%E2%80%93-PROCENT


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juli 2011 af SuneChr

p %   =   p / 100

5 %  =  5 / 100  =  1 / 20

Forkort  så meget som muligt.


Skriv et svar til: omskriv procent om til brøk!!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.