Kemi

Idealgasloven

09. august 2011 af uiouio (Slettet) - Niveau: C-niveau

Rettelse af opg. bedes. Filen er vedhæftet

Vedhæftet fil: 46.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Det er korrekt, enhederne passer. Nu skal du bestemme molarmassen ved

                                                                                                          M = m/n


Svar #2
09. august 2011 af uiouio (Slettet)

Ups det overså jeg :)

M= m/n=0,175g/0,00189mol=92,6g/mol


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Jamen det er jo fornemt :-)


Svar #4
09. august 2011 af uiouio (Slettet)

Lige præcis, men jeg har overset en lille regnefejl :)

1,1013 ... det skal være 1,013..

never mind. fremgangsmåden er rigtig


Svar #5
09. august 2011 af uiouio (Slettet)

0,00175mol...

og

100g/mol...


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#4

Ja, din fremgangsmåde er helt korrekt. Keep up the good work :-)


Skriv et svar til: Idealgasloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.