Matematik
Integral
25. august 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har fået til opgave at integrere (x^2-1)/(x^(1/2)) men sidder lidt fast...
Svar #1
25. august 2003 af Lurch (Slettet)
divider x^(1/2) op i begge led.
(x^2-1)/(x^(1/2)) = x^(3/2)-(1/x^(1/2)= x^(3/2)-x^(-1/2)
Så skulle den også være til at klare
(x^2-1)/(x^(1/2)) = x^(3/2)-(1/x^(1/2)= x^(3/2)-x^(-1/2)
Så skulle den også være til at klare
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
