Matematik
mat: vektorer
26. maj 2005 af
Maria17 (Slettet)
I et koordinatsystem er der givet en vektor-a=(3;0).
Vektor-b er bestemt ved:
vektor-b = vektor-a - 2*vektor-â.
Beregn længden af vektor-b.
Er det korrekt at længen af vektor-b er: kvrod(45)
???
Mvh. Maria
Vektor-b er bestemt ved:
vektor-b = vektor-a - 2*vektor-â.
Beregn længden af vektor-b.
Er det korrekt at længen af vektor-b er: kvrod(45)
???
Mvh. Maria
Skriv et svar til: mat: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
