Matematik

HJÆLP til aflevering (Afleveres man d.22.)

20. august 2011 af mariahan (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opg 1).  a. 15% af 620 kr = ?
              b. 0,3% af 4800kr =?

opg 2). Sandsynlighed:

I en pose ligger 10 blå, 7røde og 3 sorte kugler.

a). udfaldsrummet er ?

angiv sandsynligheden for at trække en kugle, som er:

a). blå____%     b). sort____%    c). rød eller blå____%    d). ikke rød ____%  

Opg 3). Løs liningerne:

a). 2x+9 = 30-x      x =_____ ?

b). x3+2 = 345       x= _____ ?


Opg 4). Reducér:

A). 5a- (2b-3a)= ______?

B). 4(a-2b) -3a= ______?

Opg 5). Omskriv:

a).0,67km=______ m

b). 7,03m=_______cm

c). 3,3h  l=_______liter

d). 75 g´ =_______ kg

Opg6). ½ kg bananer koster 8 kr.

a). 4 kg bananer koster=______ kr.

b). 100 g bananer koster=_____kr.

c). for 12 kr. fås=_______ kg


Brugbart svar (3)

Svar #1
20. august 2011 af mette48 (Slettet)

Har du tænkt dig at vi bare skal regne dine hjemmeopgaver for dig?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2011 af PatrickGG (Slettet)

 Bare jeg kunne synes godt om din kommentar :P


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2011 af PatrickGG (Slettet)

 opg 1 
    A= 93kr 

    B= 14,4kr

så kan du starte.


Svar #4
21. august 2011 af mariahan (Slettet)

neej men der er meget mere. det kun nogle af opg jeg ikke kan finde ud af.. såå være sød at hjælpe mig ?


Brugbart svar (3)

Svar #5
21. august 2011 af Clickx (Slettet)

Ja hjælpe dig. Ikke give dig løsningerne på opgaverne. Hvad vil du gøre når du sidder til afgangseksamen og ikke kan plusse 2 og 2 sammen? Bryde grædende sammen og argumentere det med, at studieportalen ikke vel give dig resultaterne?

Nej sådan hænger verden desværre ikke sammen. Her må man yde før man kan nyde...


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2011 af peter09 (Slettet)

kan du være mere specifik med dit 'hjælp' fx. i opgave 1) hvad kan du ikke finde ud af at finde procenter ? eller kan du ikke sandsynlighedsregning?  :)


Svar #7
21. august 2011 af mariahan (Slettet)

jeg kan det godt. men det er lidt svært at komme igang igen efter en laang ferie. jeg har gleemt alt. derfor beder jeg om hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. august 2011 af mette48 (Slettet)

Lad os nu se at du har tænkt dig at yde noget selv.

Hvilke opgaver har du problemer med.

Lad være med at udskyde dine vanskeligheder med at komme i gang efter ferien, det hjælper ikke noget.


Skriv et svar til: HJÆLP til aflevering (Afleveres man d.22.)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.