Matematik

reducér

21. august 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 Hej

Jeg skal lave 1), 2) og 3) i opgave 139.

Jeg har fået,

1) AH

men kan ikke komme videre med de andre. 

https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=1055827


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Det er lidt vanskeligt at hjælpe, når man ikke kan se de opgaver, du taler om..


Svar #2
21. august 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 hehe glemte lige at linke til dem derfor :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Brug igen indskudsreglen, og reglen om at AB = -BA :

2) AB + BC + BA + BC + CB + CA = AC + BA + CA = BA

3) AA + AB + BB + BA + CC + CB = AB + BA + CB = CB


Skriv et svar til: reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.