Matematik

HJÆLP

22. august 2011 af aniama (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Bliver resultatet altid et negativ tal, når man regner med negative tal? en exsempel.... Hvornår svaret er ja, og hvornår det er nej.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2011 af Anxyous (Slettet)

 Ikke nødvendigvis. Det kommer an på regnefunktionerne samt tallenes størrelse. Med hensyn til multiplikation, gælder det for positive tal '+' og negative tal '-', at:

+ * + = +

- * + = -

- * - = -


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2011 af SuneChr

Summen af to negative tal, er altid et negativt tal.

Produktet af to negative tal, er altid et positivt tal.

# 1 sidste linje er ikke rigtig.


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.