Matematik

isolering(:

22. august 2011 af stineasmussen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er ikke særlig god til isolering og jeg ville høre om nogen gad hjælpe mig med denne? Isoler R0 i R =R0/1 +a (t − t0), og forklare hvad der sker trin for trin(:

eller denne her :

Isoler m i formlen:1/2mv2 + mgh = E.

(:


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2011 af LuckyLuc (Slettet)

Altså ganger med 1+a(t-t0) begge sider... 

Man ganger  op i tælleren i en brøk, derfor bliver det R0*1, fordi det samme divideret med hinanden giver 1. Så der kommer til at stå R*1+a(t-t0)=R0.

Den anden ganger du med 2v2 på begge sider og divideret med gh på begge sider. Så står der m+m på venstre side, hvilket er 2m. Til sidst dividere du med 2 på begge sider

Se vedhæftet fil. Tror den er rigtig nok, hvis jeg ikke har sovet :)

Vedhæftet fil:isolering.docx

Svar #2
22. august 2011 af stineasmussen (Slettet)

Åh mange tak Luckyluc! det var en stor hjælp! så vil jeg prøve mig frem igen med resten (;


Skriv et svar til: isolering(:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.