Matematik

Hvordan isoleres y??

22. august 2011 af yJimm (Slettet) - Niveau: B-niveau

En ligning hedder: 2y - 2x = -3

Hvordan gør jeg sådan så den kommer til at hedde y = ..... ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2011 af AskTheAfghan

Hvad er dit bud?


Svar #2
22. august 2011 af yJimm (Slettet)

mit bud er y = -3 + 2x... Men kan ikke se hvordan går fra 2y til y?


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. august 2011 af Zalam (Slettet)

2y -2x = -3

2y = -3+2x

y = -1,5 + x


Svar #4
22. august 2011 af yJimm (Slettet)

Mange tak, nu forstår jeg det faktisk :)


Skriv et svar til: Hvordan isoleres y??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.