Matematik

hjæææælp

24. august 2011 af larak (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 12x+4=22     x= ?

14x=-7           x=?

x/4 + 10=30  x = ?  


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. august 2011 af lamboonghini (Slettet)

1.
12x+4=22
12x=22-4
12x= 18
12/12x =18/12
x = 1,5

2.
14x = -7
14/14x = -7/14
x = -0,5

3. 
x/4 + 10 = 30x
10 = 30x - x/4
10 = 29,75x
29,75/29,75x = 10/29,75
x = 0,336





 


Svar #2
24. august 2011 af larak (Slettet)

 Tak for hjælpen ;:D


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. august 2011 af lamboonghini (Slettet)

 så lidt :D der var lige lidt overskud fra min side :D


Skriv et svar til: hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.