Matematik

Vektor?

25. august 2011 af didodawood (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skriv vektoren (6 , -8) som en enhedsvektor gange længden af vektoren?

hvilke formel bruger jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2011 af mathon

     a = [6 ; -8]

     a = √(62+(-8)2) = 10

     e = (1/a)·a = 0,1·[6 ; -8] = [0.6 ; -0.8]

     a = a·e = 10·[0.6 ; -0.8]

 


Skriv et svar til: Vektor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.