Matematik

hjælp !!

30. august 2011 af muna22 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej jeg håber i kan hjælpe mig med, at regne den her regnestyk:

30% af 60 =

9% af 650=


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

60/100 · 30 =

650/100 · 9 =


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. august 2011 af exutu (Slettet)

60*0.3= 18

0.09* 650 = ? prøv selv.

husk at  % betyder hundrededel altså: 1 % =0,01      ;   10% =0,1     ; 25 % = 0,25      ;    50 % =0,5      ; 100 % = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2011 af AskTheAfghan

100 % = 60                 ... divider med 100 på begge sider.

1 %     = 0.6                ... gang med 30 på begge sider.

30 %   = 18                 ... Forstået?


Skriv et svar til: hjælp !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.