Kemi

Joule

31. august 2011 af uiouio (Slettet)

a joule is the mount of knietic energy possessed by 2-kilogram object moving at a speed of 1 mere per second, or, to use another analogy, 1 joule is approximately the energy of a single human heartbeat. The joule is actually a rather small amount of energy and I most cases

Jeg forstår ikke helt det jeg har markeret med fed. Jeg har forstået det med, at 1 joule er ca energien af ??et enkelt menneske hjerteslag. og at det er en lille mængde energi, så derfor bruger man kJ


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2011 af mathon

 1 J er den kinetiske energimængde, som et 2 kg-lod med hastifheden 1 m/s besidder

                     Ekin = (1/2)·(2 kg)·(1 m/s)2 = 1 kg·m2/s2 = 1 J


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Skriv det først på korrekt engelsk, så er det måske lettere at forstå:

A Joule is the amount of kinetic energy possessed by a 2-kilogram object moving at a speed of 1 meter per second.

Beregn den kinetiske energi af en masse på m = 2 kg, der bevæger sig med en fart af v = 1m/s :

Ekin = (1/2)·m·v2 .


Svar #3
31. august 2011 af uiouio (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Joule

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.