Matematik

løs ligningerene med 4 betydende cifre

01. september 2011 af laurergud (Slettet) - Niveau: C-niveau

3x+4=5

8x-8=x+7

8x+45=17x-1

13x-7=15-4x


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2011 af mathon

 

                                13x - 7 = 15 - 4x

                                17x = 22

                                 x = (22/17) ≈ 1,2941    ( med 4 dec. )


Svar #2
01. september 2011 af laurergud (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2011 af SuneChr

# 1      1,2941 med 4 dec.   men  1,294 med 4 betydende cifre

Man kan generelt bruge følgende regler til at bestemme antallet af betydende cifre:

• 0 til venstre for tal er ikke betydende.
• 0 i midten af tal er betydende.
• 0 til højre for tal er betydende.
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2011 af mathon

 

    ...det er ganske vist...


Skriv et svar til: løs ligningerene med 4 betydende cifre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.