Matematik

koordinatbestemmelse.

02. september 2011 af Megatron1 (Slettet)

Opgaven er som følger: "vektoren AB har begyndelsespunkt i A(3,-1, længden 6 og retningsvinklen 133grader. bestem 3 decimaler koordinaterne til B."

Er det i orden at bruge indskudsreglen?

AC=AB+BC

OB=OA+AB = (3 over -1) (6cos(133deg) over 6sin(133deg)) = -24.55 over 4.39

 

Det ser dog forkert ud. Og hvis dette ikke er korrekt, ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre :( 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2011 af peter lind

du både kan og  skal bruge indskudsreglen. Resten kan jeg ikke sige andet end at du skriver gange mellem vektorene i stedet for +


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2011 af SuneChr

Måske du får   B  =  ( - 1,092 ; 3,388)       ?


Skriv et svar til: koordinatbestemmelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.