Matematik

Skæringspunkt

04. september 2011 af Emmmmma (Slettet) - Niveau: C-niveau

 

???

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Løs ligningen

1/3·x + 2 = -x + 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2011 af mathon

skæring kræver bl.a.samme y-værdi

                                                                           (1/3)·x + 2 = -x + 2

                                      


Svar #3
04. september 2011 af Emmmmma (Slettet)

ja, men hvordan gør jeg det? 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#3

1/3·x + 2 = -x + 2

4/3·x + 2 = 2

4/3·x = 0

x = 0

Skæringen sker i punktet (0,2) .


Svar #5
04. september 2011 af Emmmmma (Slettet)

hvordan finder du ud af at den skære 2??


Svar #6
04. september 2011 af Emmmmma (Slettet)

hmm, kan du måske prøve at uddybe hvad det er du gør, for jeg forstår det ikke helt?


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#5

Du har to lineære funktioner, som hver især skærer y-aksen i punktet (0,2). Indsæt x = 0 i en af ligningerne og regn selv efter.


Skriv et svar til: Skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.