Matematik

Hjælp til ligninger O__o

04. september 2011 af Niitro (Slettet) - Niveau: C-niveau

Okay. Nu er jeg gået total kold.. Ved ik hvad det er jeg gør forkert, så hvordan vil I løse;

-(6x + 2) = 2( x - 2 )

og

x - 7 = 2 * ( 4x - 3 )


Og ;    2 - ( x + 3 ) = -2 ( x - 1 )     får jeg til -2 .. Men er lidt i tvivl alligevel ?   


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2011 af lunkente (Slettet)

-6x -2 = 2x -4

2x + 6x = -2 +4

8x = 2

x = 2/8

x = 1/4

Det var den første.. prøv med den anden på samme måde :)


Svar #2
04. september 2011 af Niitro (Slettet)

AAAAH! :D Ja selvfølgelig. Ork d: Mange tak!


Skriv et svar til: Hjælp til ligninger O__o

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.