Matematik
HJÆÆÆÆLP!!!
27. august 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hejsa! Er der nogle som kan hjælpe mig med at finde stamfunktionen til disse to integraler:
((( integraltegn!)))
c) 2 / (x * ln3x) dx
h) (x + 1) * (4 / Kvadratrod x) dx
På forhånd tak!
Hilsen Line
((( integraltegn!)))
c) 2 / (x * ln3x) dx
h) (x + 1) * (4 / Kvadratrod x) dx
På forhånd tak!
Hilsen Line
Svar #1
27. august 2003 af Lurch (Slettet)
DEn første har jeg ikke lige luret.....endnu! :-)
Den anden skal du bruge pertiel integration.
INT(f(x)*g(x)dx)= [F(x)*g(x)]-INT(F(x)*g'(x)dx)
Sæt f(x)=2/x^0,5 og
g(x)=(x+1)
Den anden skal du bruge pertiel integration.
INT(f(x)*g(x)dx)= [F(x)*g(x)]-INT(F(x)*g'(x)dx)
Sæt f(x)=2/x^0,5 og
g(x)=(x+1)
Svar #2
27. august 2003 af Lurch (Slettet)
ups skrivefejl.
Den anden skal du bruge partiel integration.
INT(f(x)*g(x)dx)= [F(x)*g(x)]-INT(F(x)*g'(x)dx)
Sæt f(x)=5/x^0,5 og g(x)=(x+1)
Den anden skal du bruge partiel integration.
INT(f(x)*g(x)dx)= [F(x)*g(x)]-INT(F(x)*g'(x)dx)
Sæt f(x)=5/x^0,5 og g(x)=(x+1)
Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
