Matematik

HELP

04. september 2011 af Px (Slettet)

hej jeg er ved at være færdig med min mat. afl men mangler 1 opgave og den skal aflevers om ca. 15 min den lyder

- finder toppunkterne for parablen y = x^2+3x-10 

plizzz hjælp mig :( 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for toppunktets koordinater T(-b/(2a) ; -d/(4a))


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt toppunktsformlen

PT(-b/2a , -d/4a) , 

hvor a = 1, b = 3 og d = b2 - 4ac, hvor c = -10 .


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

grafisk løsning

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Skriv et svar til: HELP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.