Matematik

Parameterfremstilling

05. september 2011 af elissa92

Håber, jeg kan få hjælp.

I et koordinatsystem er linjen m givet ved parameterfremstillingen

x = -3+2t

y = 2 - t

Afgør, om punktet P(-33,-9) ligger på m.

Jeg indsætter værdierne x og y i paramterfremstillingen og får t = -15 og t = 11. Da t-værdierne ikke er ens, betyder det, at P ikke ligger på linjen. Er det korrekt?

Jeg skal også afgøre, om følgendeer en paramterfremstilling for m:

x = -11 -4t

y = 6 + 2t.

Det har jeg problemer med.


Svar #1
05. september 2011 af elissa92

er en*

 


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.