Kemi

Hjælp CO2

05. september 2011 af sofieepigen (Slettet)

Hvor mange år holder et CO2 lager hvis det ikke får tilført mere CO2 og lækker med 1 % af den oprindelige mængde hvert år? Hvad med 5 % om året?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Det er sgu et godt spørgsmål. Især fordi vi ikke ved, hvor meget CO2 der er til at starte med :)

Der er lagt op til at du skal opsætte en funktion af mængden af CO2 som funktion af tiden. Dette vil være en eksponentielt aftagende funktion med b = din startværdi og a = (1-r), hvor r = 0,01 fordi 0,01 svarer til 1 procent.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er et ganske simpelt lineært problem. Hvert år lækker lageret 1% af den oprindelige mængde. Det drejer sig om at finde ud af, hvor mange gange 1% går op i 100%. Tilsvarende med 5%.

Se samme opgave lige efter i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1063024&goto=1063253#1063253


Skriv et svar til: Hjælp CO2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.