Matematik

Hjælp

05. september 2011 af Daniel321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal udregne rumfanget af en cylinder:
 

V=3,14* r2*h
 

r= 1,32*10-10 m og h=6,48*10-10 cm  ??????
 

gir 22/12:11*16 = 11/6 176 (/=brøkstreg)    ????

 

vil være super, hvis nogen kunne svare hurtigst muligt :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du skal indsætte de givne værdier for r og h i formlen for V = π·r2·h . Omregn r og h til samme enhed.

Det er meget små værdier, du har givet for r og h .


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.