Matematik

isoler

05. september 2011 af Okayyyy - Niveau: B-niveau

hej, nogen der vil hjælpe med at isoler to ligninger

isoler m2

m1 * v1 + m* v2 = (m1 + m2) * u

=

m1 * v1 + m2 * v2 = u * m1 + u * m2)
 

nogen der vil fortsætte??

 

 

og den anden ligning

isoler t

Vt = V0 * (1 + b * t)3

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2011 af AskTheAfghan

1) https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1062468

2) Vt = V0 ·(1 + b·t)3    ⇔   Vt/V0 = (1 + b·t)3   ⇔   (Vt/V0)1/3 = 1 + b·t   ⇔  ........


Svar #2
05. september 2011 af Okayyyy

okay, tusind tak :)


Svar #3
05. september 2011 af Okayyyy

forstår ikke her?

andre må gerne hjælpe, hvis I gider selvfølgelig :)

 (Vt/V0)1/3 = 1 + b·t 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2011 af AskTheAfghan

Ja, du skal fortsætte.

(Vt/V0)1/3 - 1 = b·t    ⇔  .... prøv selv ....


Svar #5
05. september 2011 af Okayyyy

det jeg ikke forstår er 1/3

hvorfor?


Brugbart svar (1)

Svar #6
05. september 2011 af AskTheAfghan

Vt/V0 = (1 + b·t)3   ⇔   (Vt/V0)1/3 = ((1 + b·t)3)1/3   ⇔   (Vt/V0)1/3 = 1 + b·t


Svar #7
05. september 2011 af Okayyyy

okay, tak


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.