Matematik

2x-3y=k ????

05. september 2011 af louiseDuddi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder med en matematik opgave der simpelthen driller mig! håber nogle kan hjælpe! den lyder således: 

Bestem tallet k, således at linjen med ligningen 2x-3y=k sammen med koordinatakserne
danner en trekant med areal 30.

 

Hvordan finder jeg k??


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af peter lind

Find skæringen med koordinatakserne for linjen. Resultatet bliver 2 funktioner af k. Brug dernæst at arealet af en trekant er ½*grundlinje*højde


Skriv et svar til: 2x-3y=k ????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.