Fysik

omregning af knob/distance

06. september 2011 af inzie (Slettet)

Hej, jeg sidder med en opgave hvor jeg er blank og tænkte jeg vill prøve at se om der var en der havde en formel jeg kunne bruge til at regne det ud.

det går ud på:

 

et skib sejler med 11.51knob og skal sejle 6.5km

hvor lang tid vil det tage for skibet at sejle den distance?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Anxyous (Slettet)

1 knob = 1,82 km/t.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. september 2011 af mathon

 

 1 knob = 1 sømil/timen = 1,852 km/h

 11,51 knob = 11,51·(1,852 km/h) = 18,2088 km/h

                       s = v·t

                       t = s/v = (6,5 km) / (18,2088 km/h) = 0,35694 h ≈ 21 min. 25,1 sek.


Svar #3
06. september 2011 af inzie (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: omregning af knob/distance

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.