Matematik

Puls

06. september 2011 af ying17 (Slettet)

(Af tabellen framgår det, at Frede løb 42,2km på 4t. 35min.46sek.)

"beregn den tid, Frede i gennemsnit bruger pr. kilometer, han løber."


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2011 af SuneChr

Ja, det ligner en Marathon.

42,2 km løbes på   4:35:46       4·3600 + 35·60 + 46  sek.  =  .................. sek

1 km løbes på   ................... sek / 42,2  = ............................. sek.

Derefter omregnes sekunderne til min og sek.


Svar #2
06. september 2011 af ying17 (Slettet)

16546sek / 42200m = 2.55min pr.km

er det rigtige svar??


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2011 af SuneChr

# 2    16546 / 42,2     sek / km  =  392,0853 sek / km     Lav nu sek. om til min. og sek.


Svar #4
06. september 2011 af ying17 (Slettet)

= 6min. 53min. :)

Er det rigtige.??

 


Svar #5
06. september 2011 af ying17 (Slettet)

"6min. 53sek.."


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det er ikke rigtigt. Det er jo 6,5348 min (med decimaldele af minutter). Det skal så omregnes til minutter og sekunder.


Svar #7
06. september 2011 af ying17 (Slettet)


Svar #8
06. september 2011 af ying17 (Slettet)

skal jeg ikke bare gang det tal med 60 ?

eller hvad..??


Skriv et svar til: Puls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.