Kemi

oxidationstal...ion

06. september 2011 af Yow! (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal finde OT for S i S2O62-       og     OT for Zn Zn(OH)42-
 

passer det når jeg siger

OT(S) = +4  

OT(Zn) = 0

??????


Svar #1
06. september 2011 af Yow! (Slettet)

hov mente:


OT(S) = +5

OT(Zn) = +2


 


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. september 2011 af vejgeh (Slettet)

Jep :)


Svar #3
06. september 2011 af Yow! (Slettet)

tusinde tak!!!


Skriv et svar til: oxidationstal...ion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.