Matematik

Problemregning2

06. september 2011 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Ved 16. almindelige vurdering blev en ejendom vurderet til 350000 kr. Heraf udgjorde grundens værdi 96000 kr.

 

-hvor meget er selve huset vurderet til?

-grunden var på 640 m2. hvor meget var vurderings prisen pr. m2?

Tak på forhånd. :-)

Forklar venligst på en nem måde. er ikke god til det med matematik.. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

Hvis hele ejendommen er 350000 kr værd, og alt det på ejendommen der ikke er huset er 96000 kr værd, så kan du nok regne ud hvad du så skal gøre.

som det næste skal du finde ud af hvor meget hver kvadratmeter er værd, derfor skal du tage prisen af ejedommen og dele med det antal kvadratmeter der er.

Prøv at regne noget ud og skriv hvordan du gør det herinde :)


Svar #2
06. september 2011 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet)

Ehm. så siger man vel bare 350000-96000= 264.000 kan det passe? :-)

Og med den anden. 350000/940= 546.875 kan det passe? :-)

Tak for hjælpen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er samme opgave, som du har kørende i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1063571 , hvor du også har fået svar. Der er ingen grund til at starte den samme opgave i en ny tråd. Fortsæt i stedet diskussionen i den oprindelige tråd.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

Ja, det kunne du jo sagtens finde ud af.

Du har sat et punktum midt i 264000, det skal du sørge for at gøre på samme måde hver gang hvis du skal gøre det, så du skriver: 350.000 - 96.000 = ....

Den anden er også rigtig nok, bortset fra tastefejlen. Her bruger du punktummet som komma, og det er også sådan man gør normalt. bare husk at vær konsekvent og bruge enten komma eller punkten samme sted hver gang :)


Svar #5
06. september 2011 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet)

#3

 

Det var en fejl. jeg troede ikke den vare kommet ind.. :-)

 

Og tak for hjælpen, forstpr det godt nu :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det er da en dårlig undskyldning, eftersom du svarede i den anden tråd, inden du oprettede denne tråd.


Skriv et svar til: Problemregning2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.