Matematik

Eksakte værdier af differentialkvotienten

07. september 2011 af Haer (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

 

 

Jeg har en opgave, hvor jeg skal beregne den eksakte værdi af differentialkvotienten til punktet: t = -4
 

Differentialkvotienten er givet ved v'(t) = (3/4)t2 + (3/2)t - (3/2)

Hvordan gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2011 af Walras

Indsæt t=-4

...


Svar #2
07. september 2011 af Haer (Slettet)

og hvordan finder jeg så den eksakte værdi?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2011 af Walras

Jeg vil bare tro, at du skal angive de 9/2, som du får, hvis du indsætter. 


Skriv et svar til: Eksakte værdier af differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.