Matematik

kurs

09. september 2011 af jajegveddet (Slettet)

Hvordan regner man kurs ud?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2011 af mette48 (Slettet)

kurs er prisen i dkkroner for 100 fremmet mønt


Svar #2
09. september 2011 af jajegveddet (Slettet)

det vil sige at hvis en kurs er 497 skal man gange det med 100 eller hvad?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad er det, du vil beregne nu?


Svar #4
09. september 2011 af jajegveddet (Slettet)

Hvor meget er 200 dk hvis det er 497 kurs


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. september 2011 af mette48 (Slettet)

Hvis kursen for euro er 761 betyder det at 100 euto koster 761 kr

54 euro koster så 54*761/100 kr


Svar #6
09. september 2011 af jajegveddet (Slettet)

ok tak 


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. september 2011 af SuneChr

Nu skal man med valutakurser altid se, fra hvilken valutas land, man ser kursen.

Hvis kursen for EUR (= euro) i Danmark er 744,73  vil kursen for DKK (= danske kroner) i et euroland være

100·100 / 744,73  =  13,4277.

Altså:  I Danmark har vi kursen på euro, 744,73 , som betyder, 100 EUR = 744,73 DKK

            I et euroland har vi kursen på danske kroner, 13,4277 , som betyder, 100 DKK = 13,4277 EUR

Som rejsende i et fremmed land, skal man ved valutaveksling lige huske, at valutatavlen man ser, er den omvendte af dén hjemmefra.


Svar #8
10. september 2011 af jajegveddet (Slettet)

Tak for hjælpen 

 


Skriv et svar til: kurs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.