Matematik

ligning

10. september 2011 af albaah (Slettet)

hjælp.

er der nogen der kan se om det jeg har lavet er rigtigt?

skriv en ligning fpå formen y-y0=a(x-x0)  for den linje der går gennem punkterne (-3,10 ) og (4,-1)

a= -1-10/4-(-3)=-11/7=1,5

b= 10-1,5 *(-3)=5.5

y= 1,5x+5,5

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2011 af peter lind

Du mangler nogle parenteser ved udregningen af a.  Du har ikke regnet a rigtig ud.


Svar #2
10. september 2011 af albaah (Slettet)

jaer, det har lige set. a=-1,5..

men er det andet ellers rigtigt=


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2011 af peter lind

Det er ikke kun fortegnet der er galt. -11/7 er ikke -1,5. Behold det som en brøk


Svar #4
10. september 2011 af albaah (Slettet)

men hvordan skal jeg regne det ud, hvis jeg ik laver det om til en brøk...

kan jeg få nogle mellemregninger?


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.