Matematik

Differentialkvotient

10. september 2011 af Sandhu (Slettet)

Hej, kan nogen hjælpe med dette??

 

En funktion f(x) er bestemt ved

  f(x) = x^3 – 2x^2.

Vis, at x-aksen er tangent til grafen for f.

 

Mange tak på forhånd?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2011 af peter lind

x aksen har hældningen 0 så løs ligningen f'(x) = 0 og vis at for en af de fundne løsninger er y = 0


Svar #2
10. september 2011 af Sandhu (Slettet)

Ja, men det kan jeg ikke finde ud af... kan du fortælle hvordan??


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2011 af peter lind

Hvad kan du ikke finde ud af?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2011 af mathon

vis
            at du kan beregne f '(x)


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.