Matematik

Ligning med ()

10. september 2011 af hejmedjer2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Jeg har en ligning der lyder: 2(x-3)=3(x+1) Hvordan regner jeg den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2011 af mathon

 

              1)   gang ind i parenteserne

              2)   hæv dem

              3)   ...


Svar #2
10. september 2011 af hejmedjer2 (Slettet)

kan jeg ikke få dig til at sptille den op ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2011 af njepsen (Slettet)

2(x-3) = 2*x-2*3

3(x+1) = 3*x+3*1

2x-6 = 3x + 3


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2011 af mathon

 

                 2·(x-3) = 3·(x+1)

                (2x-6) = (3x+3)


Skriv et svar til: Ligning med ()

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.