Biologi

biologi rapport

10. september 2011 af jajegveddet (Slettet)

Hej jeg vil høre om i synes jeg er kommet omkring følgende punkter.?

Hvordan er jorden opstået forskellige teorier 

Hvilken rækkefølge ( søg på nettet efter tidsligne) 

Hvem er Darwin? hvad var han berømt for?

 
Hvordan er livet opsået? – Forskellige teorier
- Guds teori
-  handler om at det var gud der skabte livet på jorden (planter dyr og mennesker) der menes at gud skabte jorden på bare 7 dage. Han nåede at skabe planterne dyrene og menneskerne, der siges at Adam og Eva var det første mennesker på jorden. Alle regioner mener det er deres gud der har skabt jorden, bare på forskellige måder.
- The Big Bang
-  nogle tror at det var en kæmpe ekplotion, der gjorde at planterne kunne voksne. Der var ikke for koldt eller for varmt, men ligetil pas. Det skete for 15- 20 milliarder år siden menes der.
- Lava teorien
En masse mineraler kom op mod kerne (jordskorpen) der menes at kloden var en stor boblende varm lava vulkan, alt liv der er opstået kan være pga. denne vulkan mener Robert Hanzen ” Overfladen på mineraler er velegnet til at fastholde atomer og molekyler og ordne dem i lange, komplicerede molekyler som polymerer, byggeklodserne til liv”: kilde http://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/ny-teori-livet-opstod-af-lava
Livet er opstået.(tidslige) vedhæftet papir.
- Darwin var berømt for den uraditonelle tanker om hvordan livet opstod. Darwin udgav en bog The Origin of Species by Means of Natural Selection handlede om sine teorier, at de ikke var gud der havde skabt livet på jorden .Charles Darwin opdagelser/ teorier blev kaldt Darwinisme Darwins mente at alt nulevende liv nedstrammer fra tidligere liv, alle nulevende organismer får mere afkom end jorden kan rumme og derfor er det de stærkeste der overlever. Yngelsucen er grunden til at alle arter af dyr kan/ skal tilpasse sig sine omgivelser. Han var en mand der turde se anderledes på tingene ang. Hvordan livet er opstået.

http://www.rsimon.dk/?download=Ind%20i%20Biologien%20Evolution%20Geotider%20og%20livets%20udvikling%20elev.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2011 af Dulugtergrimt

The Big Bang er nu mere universets opståen end det er livets. Darwin beskriver ikke livets opståen, men istedet selve evolutionen om, hvordan mennesket er opstået.


Skriv et svar til: biologi rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.