Kemi

NMR

10. september 2011 af elissa92

Håber virkelig, jeg kan få hjælp.
Jeg har uploadet opgaven.
Bruttoformel: C5H9O2Br
Jeg løser opgaven på følgende måde:

ppm           areal           multi                    Ident.               nabo

1,3                3               Triplet                   CH3                 3-1 = 2 --> CH2

1,8                3                Ditlet                     CH3                 2-1 = 1 -->  CH

4,2                2                Tetralet                 CH2                 3-1 = 2 --> CH2

4,4                2                 Singlet                  CH2                 1-1 = 0

 

Dobbeltbinding

I = #C - #H/2  + 1  <=> I = 5 - 4,5 + 1 = 1,5 <=> I = 1

Men det passer bare ikke helt, når jeg prøver at tegne den op.
Hvad gør jeg galt?

Vedhæftet fil: Opgave 2 NMR.pdf

Brugbart svar (2)

Svar #1
10. september 2011 af exutu (Slettet)

1,3 CH3-(CH2)

1,8 CH3-(CH)

4,2 (CH3)-CH2-(O)

4,4: (CH3)- CH -(Br) og (C=O)

altså:

CH3-CH2-O-C(=O)-C(-Br)-CH3


Svar #2
10. september 2011 af elissa92

Er det, jeg har skrevet op rigtigt? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. september 2011 af exutu (Slettet)

4,4 er ikke en singlet

 


Svar #4
10. september 2011 af elissa92

Nårh ja, det kan jeg se. Tak for hjælpen


Skriv et svar til: NMR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.