Matematik

retvinklet trekant

11. september 2011 af stxy (Slettet) - Niveau: A-niveau

har en opgave i en matematik aflevering jeg ikke helt ved hvordan skal løses

På figuren ses en retvinklet trekant ABC, hvori  A=60 grader og |AB|=15 .
Endvidere er DE parallel med AB, og |DE|=10  .
(a) Beregn  |AD| og |BE| .
Punkterne P og Q er midtpunkter af henholdsvis DE og AB.
(b) Beregn |EQ| .


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2011 af mette48 (Slettet)

Hmmm

En trekant med A, B, C, D og E samt P og Q.

Har du tænkt dig at fordan det hænger sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2011 af AskTheAfghan

Det nytter ikke at oprette flere tråd med samme opgave - én tråd er nok.


Skriv et svar til: retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.