Matematik

Ligning

11. september 2011 af mal45 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Reducer udtrykket

-3(x-3) - 4(-3x + 1)

 

Nogle der er søde at hjælpe med at reducere


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2011 af Imprafir (Slettet)

-3x+9+12x-4 <=> 9x+5


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. september 2011 af AskTheAfghan

#1

Man skal ikke bruge medførselstegnet "⇔". Man benytter lighedstegnet "=", der lige store.

-3(x-3) - 4(-3x + 1)    =    -3x+9 - (-12x+4)    =    -3x + 9 +12x - 4    =    9x + 5


Svar #3
11. september 2011 af mal45 (Slettet)

ØØØ JAA men hvordan kommer du fra -3x+9+12x-4 til 9x+5??


Svar #4
11. september 2011 af mal45 (Slettet)

okey din forklaring var bedre mange taak 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.